Homepagina

Na 15 jaar als financial gewerkt te hebben in vast dienstverband en als consutant bij een gerenommeerd detacheringsburo, heb ik in het voorjaar van 2012 besloten als zelfstandig interim-controller te starten. Ëén van de eerste vragen die je dan moet beantwoorden luidt: “Hoe noem ik mijn bedrijf?” Omdat ik Eric Sentjens heet en Controller ben van beroep, was de eerste gedachte om ESC als naam te kiezen: Eric Sentjens Controlling.
Toen ik op het toetsenbord van mijn laptop die zelfde letters zag staan op de toets linksboven, leek ESCAPE me ook wel passen. De afgelopen jaren ben ik steeds vaker betrokken geraakt bij organisaties die hun presentaties wilden verbeteren, dat komt nu terug in de naam ESCAPE:

Eric Sentjens Controlling and Performance Enhancement.

Als interim-manager ben ik in staat om met een frisse blik op een nieuwe manier naar organisaties te kijken en directie en management te helpen te ontsnappen uit bestaande gedachten, systemen en werkwijzen als dat de organisatie kan verbeteren: escape.

Bij het ontwerpen van het logo had ik twee uitgangspunten: het idee ontsnappen wil ik terug zien komen, maar er hoort ook iets ludieks in, omdat dat mij als persoon kenmerkt. De kooi met gebogen tralies beeldt de ontsnapping uit, een aap is wel ludiek en toevallig ook de APE uit de naam ESCAPE.